Bestrijden van boktor

Ernstig aangetast hout die de draagconstructie heeft verzwakt moet , als dat mogelijk is, worden vervangen of worden ondersteund.Dit hout moet zo snel mogelijk worden afgesloten van de nog onbehandelde constructie, bij voorkeur direct verbranden of afvoeren.

Dit soort aantastingen is alleen effectief te behandelen als het door een erkend specialist op gebied van houtconservering wordt uitgevoerd, deze is in het bezit van het vakbekwaamheids diploma bestrijdingstechnicus en weet hoe hij u het beste van uw probleem kan verlossen.

De houten constructie dient te worden ontdaan van stof, spinrag en overige vervuilingen ook dienen de zware aantastingen (Boktor graafgangen) te worden schoongekrabt zodat de gangen worden blootgelegd en hierna kan de oppervlakte worden behandeld met een synthetisch bestrijdingsmiddel deze heeft als voordeel dat het langdurig tegen her-aantasting wordt beschermd. Bij boktoraantasting zullen de zwaar aangestaste houten onderdelen onder hoge druk worden geinjecteerd hierdoor is men in staat om een effectieve bestrijding uit te voeren waar uiteraard garantie op wordt verleend.

Voor meer informatie over de leefwijze en sporen van boktor klik op “Houtaantasters” op “Huisboktor”.

Ja, ik wil snel boktor laten bestrijden!

  • Snel in contact met een bestrijder bij u in de buurt;

  • U wordt altijd geholpen door een gecertificeerde professional;

  • Veel veiliger en efficiënter dan zelf uw houtworm verwijderen;

  • Vrijblijvend en scherp geprijsd voorstel;

  • U bent verzekerd van garantie!