CONTACT

HEBT U LAST VAN HOUTWORM?

Op deze pagina kunt u meer informatie vinden. Ook kunt u in het menu hierboven “Houtworm” kiezen en vervolgens alle opties bekijken.

BOKTOR ONTDEKT?

Als u naar deze pagina gaat vindt u meer informatie over de verschillende behandelingen en preventietips.

Onze specialisten zijn professionals

De bestrijders welke bij houtwormboktor.nl aangesloten zijn, zijn allen in het bezit van het officiële bestrijdingstechnicus certificaat wat uitgegeven wordt door het EVM (Exameninstituut Volksgezondheid en Milieu) welke op haar beurt onder het toezicht van het ministerie van VROM staat.

De bestrijders van houtwormboktor.nl zijn allen minimaal 5 jaar werkzaam in deze branche en vanzelfsprekend in het bezit van het VCA diploma (Veiligheid Certificaat Aannemers)

Tevens is het merendeel van de aangesloten bestrijders in het bezit van het diploma “Erkend adviseur houtbescherming” deze opleiding is separaat gevolgd bij het KAD (Kennis en Advies Dierplagen) te Wageningen waardoor wij in elke provincie een of meerdere specialisten kunnen bieden welke u van het juiste advies en bestrijding kunnen voorzien.

Hierdoor kan houtwormboktor.nl een goede en veilige maar vooral ook een ervaren service bieden.

Houtworm, Boktor en Zwam bestrijding is werk voor specialisten dat enkel door ervaren bestrijders op een correcte manier uitgevoerd kan worden, zij geven u de garantie op een juiste behandeling.