Boktor bestrijden, hoe pak ik dat aan?

Ik heb boktor ontdekt, hoe kan ik de boktor bestrijden?

Wanneer u boktor hebt ontdekt is het belangrijk om rustig te blijven en snel te handelen. Onze eerste aanbeveling is om deze tips te lezen om meer te weten te komen over boktor bestrijden en welke stappen u zelf al kunt ondernemen.

Belangrijk is om te weten met welk type houtaantaster u te maken hebt. Inspecteer de gaatjes of het houtmeel op uw houten constructie goed, en gebruik onze handige houtaantasteres-index om snel te bepalen met welk type u te maken hebt en hoe u de boktor kunt bestrijden. Twijfelt u over het type boktor of vind u het lastig om dit in te schatten? U kunt bij ons altijd een gratis inspectie aanvragen via het contactformulier of door in de menubalk op “Aanmelden” te klikken. Wij nemen dan contact met u op en helpen u bij het bepalen van het juiste type houtaantaster.

Waarom moet ik boktor bestrijden?

Veel mensen vragen zich af of het nodig is om boktor te bestrijden. Het zijn vaak kleine insecten en zoveel schade kunnen deze toch niet aanrichten? Fout! Boktor kan in slechts enkele maanden uw houten constructie , vloeren, balken en andere voorwerpen zwaar aantasten. Eenmaal aangetast, brengt het renoveren van uw houten constructie vaak veel kosten met zich mee. Het op tijd bestrijden van bokto zorgt er dan ook voor dat uw houten constructies en voorwerpen in goede staat blijven en u later niet tegen grote kosten aan zult lopen.

Welke kosten zijn er verbonden aan boktor bestrijden?

De kosten voor het bestrijden van boktor zijn moeilijk in een standaard bedrag uit te drukken. Het bestrijden van boktor in een meubelstuk is natuurlijk veel goedkoper als het bestrijden van boktor op een zolderverdieping. Ook de verschillende manieren van bestrijding zorgen ervoor dat de kosten voor het bestrijden van boktor uiteen kunnen lopen. In de regel kunt u onderstaande richtprijzen aanhouden wanneer u een offerte opvraagt voor het bestrijden van boktor. Afhankelijk van het object en de manier van boktor bestrijden zal het bedrag iets hoger of lager uitvallen. Let erop dat de bestrijder u altijd garantie afgeeft op het bestrijden van boktor! Het voordeel van deze garantie is dat wanneer het object opnieuw geïnfecteerd raakt, de kosten voor het opnieuw behandelen op rekening van de bestrijder komen.

Richtprijzen boktor bestrijden:

Meubelstuk € 80
Verdieping € 300
Tussenwoning of twee-onder-een-kap € 550
Vrijstaande woning € 750
Boerderij € 1.300

Ik wil graag snel de boktor bestrijden, wat moet ik doen?

Om snel de bokto te laten bestrijden kunt u contact met ons opnemen middels het formulier hieronder of door op “Aanmelden” in het menu hierboven te klikken en het formulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op en zullen samen met u op zoek gaan naar de juiste specialist om de boktor te bestrijden. De bij ons aangesloten specialisten kunnen vaak al binnen enkele dagen bij u op locatie aanwezig zijn om de boktor te bestrijden.

 

Ja, ik wil snel houtworm of boktor laten bestrijden!

  • Snel in contact met een bestrijder bij u in de buurt;

  • U wordt altijd geholpen door een gecertificeerde professional;

  • Veel veiliger en efficiënter dan zelf uw houtworm verwijderen;

  • Vrijblijvend en scherp geprijsd voorstel;

  • U bent verzekerd van garantie!